Почетна

Достава до врата

Нарачајте онлајн а добијте го украсот со Достава до вашата домашна адреса.

Плаќање по испорака

Плаќање на врата, откако ќе го добиете производот!

Персонализирани украси

Ваша идеја - наша изработка! Можност за изработка на персонализирани украси според вашите идеи, желби и потреби.

Издвоени украси

Сите украси се рачно изработени!

Изработени на различни парчиња на фина хартија со мотиви кој се избрани доста внимателно. Истите се вметнати на сликарското платно или на дрвени површини за различна намена кои се доработени со боење и сликање.

 

Резултатот на овие дела е посебен, сложеноста на изработката и добиените димензионални форми не припаѓаат во класичната уметност но сепак се дела или пак скулптури, кои се нов правец на сликарството или парчиња за различна намена во домот или аксесоари за лична намена…

 

Секое парче е уникат кое не се повторува и е приказна за самото себе.

 

Сите дела се создадени кога моето расположение е најсилно и позитивно бидејки само тогаш креациите се вистински и најдобри.  

Сите украси се рачно изработени!

Изработени на различни парчиња на фина хартија со мотиви кој се избрани доста внимателно. Истите се вметнати на сликарското платно или на дрвени површини за различна намена кои се доработени со боење и сликање.

 

Резултатот на овие дела е посебен, сложеноста на изработката и добиените димензионални форми не припаѓаат во класичната уметност но сепак се дела или пак скулптури, кои се нов правец на сликарството или парчиња за различна намена во домот или аксесоари за лична намена…

 

Секое парче е уникат кое не се повторува и е приказна за самото себе.

 

Сите дела се создадени кога моето расположение е најсилно и позитивно бидејки само тогаш креациите се вистински и најдобри.